Ezen túl Aqua Blue Hotel néven üzemel Hajdúszoboszló kedvelt szállodája

Ezen túl Aqua Blue Hotel néven üzemel Hajdúszoboszló kedvelt szállodája

Az Optimum Hotel Management hajdúszoboszlói szállodája Aqua Blue Hotel néven folytatja működését.

A Hotel Aqua Blue logója
Szolgáltatások

A Hotel Aqua Blue Hajdúszoboszló turisztikai központjában található, 22 apartmannal, és 36 kétágyas szobával. A népszerű szállodában három medence, finn szauna és gőzkabin várja a wellness részleg szerelmeseit.

A szálláshely családok és párok számára is egész évben igazi kikapcsolódást jelent. A szolgáltatások széles választéka várja a vendégeket, mint a magyaros konyha, sör-és grillkert, pezsgőfürdő vagy a 20 férőhelyes zárt parkoló.

Rendezvények

A szálloda rendezvényterme ideális helyszínt biztosít különböző rendezvényeknek, meetingeknek, üzleti megbeszéléseknek. Az egyes képzések és tréningek hivatalos programját készséggel egészítik ki szórakoztató, csapatépítő, lazító programokkal, vidám elemekkel.További hírek

Ezen túl Aqua Blue Hotel néven üzemel Hajdúszoboszló kedvelt szállodája
2018. Szeptember 5.
Az Optimum Hotel Management hajdúszoboszlói szállodája Aqua Blue Hotel néven folytatja működését.
2018. Április 11.
Új névvel jelent meg a magyarországi szállodaüzemeltető cégek palettáján Klemm Balázs, a Hotel & More Holding tulajdonosa. Az új név mögött sokéves szállodaüzemeltetési tapasztalattal rendelkező csapat áll, akik a Service 4 You-ból kiválva szeretnék egyrészt folytatni az eddig megkezdett magas színvonalú tevékenységüket, másrészt új szemléletet vinni a megszokások uralta piacra, új ötleteket adni a már meglévő szolgáltatásokhoz. Mindezt kiegészítve hotel célú ingatlanfejlesztésekkel.
2017. Május 30.
A 2015 augusztusában megnyitott belvárosi szálloda nagy népszerűségnek örvend, ahogy kezd egyre jobban bekerülni a köztudatba.
2017. Március 30.
Megnyílt Debrecen legújabb szállodája - egyben egészségügyi intézménye, amely 25 szobával és apartmannal, négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az 1,4 milliárdos beruházás Európai Unió-s támogatással valósult meg. A hotel január 27-től fogad vendégeket.
2016. November 24.
A Service4You Hotel Management Company valamennyi üzemeltetett és menedzselt szállodája csatlakozott az "Európai Hulladékcsökkentési Hét" elnevezésű projekthez, melyet a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége támogat és bonyolít le hazánkban.
Minden hír