Megnyílt a Garden Hotel Medical & Spa**** Debrecenben

Megnyílt Debrecen legújabb szállodája - egyben egészségügyi intézménye, amely 25 szobával és apartmannal, négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az 1,4 milliárdos beruházás Európai Unió-s támogatással valósult meg. A hotel január 27-től fogad vendégeket.

A szálloda tulajdonosainak képviseletében dr. Balogh Róbert elmondta, hogy az új intézményben, olyan komplex szolgáltatás nyújtására van lehetőség a Gyógyászati rekreáció, prevenció, és rehabilitáció terén, amely kiválóan egészíti ki a turizmus új igényeit! A Huszti kertben elhelyezkedő Garden Hotel Medical & Spa**** mintegy 18 hónap alatt épült fel. Az 52 férőhelyes szálloda saját a la cart étteremmel és kávézóval, valamint wellness centrummal rendelkezik, amelyet a nem szállóvendégek is igénybe vehetnek. A szálloda működtetésében a Service 4 You vállal szerepet, ahol a beruházással 20 új munkahelyet teremtettek.

Klemm Balázs a Service 4 You ügyvezetője elmondta, hogy a Garden Hotel**** az egészségturizmus új létesítménye, amely nem csupán regionális szinten szolgálja ki az egyre erősödő igényeket. A S4Y több éves tapasztalatot mondhat magáénak gyógyászattal rendelkező szállodák üzemeltetése terén, amely garantálja a sikeres együttműködést!


További hírek

Ezen túl Aqua Blue Hotel néven üzemel Hajdúszoboszló kedvelt szállodája
2018. Szeptember 5.
Az Optimum Hotel Management hajdúszoboszlói szállodája Aqua Blue Hotel néven folytatja működését.
2018. Április 11.
Új névvel jelent meg a magyarországi szállodaüzemeltető cégek palettáján Klemm Balázs, a Hotel & More Holding tulajdonosa. Az új név mögött sokéves szállodaüzemeltetési tapasztalattal rendelkező csapat áll, akik a Service 4 You-ból kiválva szeretnék egyrészt folytatni az eddig megkezdett magas színvonalú tevékenységüket, másrészt új szemléletet vinni a megszokások uralta piacra, új ötleteket adni a már meglévő szolgáltatásokhoz. Mindezt kiegészítve hotel célú ingatlanfejlesztésekkel.
2017. Május 30.
A 2015 augusztusában megnyitott belvárosi szálloda nagy népszerűségnek örvend, ahogy kezd egyre jobban bekerülni a köztudatba.
2017. Március 30.
Megnyílt Debrecen legújabb szállodája - egyben egészségügyi intézménye, amely 25 szobával és apartmannal, négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az 1,4 milliárdos beruházás Európai Unió-s támogatással valósult meg. A hotel január 27-től fogad vendégeket.
2016. November 24.
A Service4You Hotel Management Company valamennyi üzemeltetett és menedzselt szállodája csatlakozott az "Európai Hulladékcsökkentési Hét" elnevezésű projekthez, melyet a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége támogat és bonyolít le hazánkban.
Minden hír